topp1

Med häst i St Olavs spår. Bräcke – Östersund

Följ med oss på en 4-dagarstur (5 övernattningar) med egen häst. Helpension för ryttaren och hage, samt hö och kraftfoder till hästen ingår.

På dessa turer kommer ekipage som inte känner varandra sedan tidigare. Därför prioriterar vi säkerhet och turen leds av två guider med stor erfarenhet av turistverksamhet och långturer med häst. På den medföljande vagnen finns dagens luncher till både häst och ryttare. Där kan det också finnas möjlighet att åka med om något skulle inträffa. Färden går i omväxlande terräng, genom skogar, jordbruksmark och byar. Sista dagen rider vi också genom staden Östersund. Vi följer mestadels mindre vägar och turen är därför även genomförbar med en smalare terränggående hästvagn.

Två tillfällen under maj och juni 2017

Informationsblad >>

Välkommen att ringa eller maila för mer information!

Med häst i St Olavs spår. Skalstugan – Karl Johans Klev

Följ med på en 3-dagarstur (4 övernattningar) med egen häst i fjällterräng.
Ta med din häst och upplev en unik tur längs en led fylld av historia och storslagen natur. Gränsfjällen är fantastiskt avstressande när du skrittar fram och betraktar vyerna runt dig. Helpension ingår, vilket för hästen innebär hö, hage samt kraftfoder. Vill du ha specialfoder till din häst så tar du med det själv. Vi ordnar alla tullärenden. Dock ska varje ryttare ha med hästpass och giltigt hälsointyg för gränspassering åt sin häst. Då det är ekipage som inte känner varandra sedan tidigare så prioriterar vi säkerhet. Turen leds därför av två erfarna guider och på den medföljande hästvagnen fraktas bl a både ryttarnas och hästarnas lunch.

Juli 2017

Informationsblad >>

Välkommen att ringa eller maila för mer information!